Bestill time i dag!
Ring: 55 61 20 90
Åpningstider: Man-Fre 8:00 til 19:00

Billig Tannlege Bergen

Søker du en billig tannlege i Bergen?

Mange søker etter en billig tannlege i Bergen fordi det er dyrt å gå til en tannlege i Norge.

Å gå til tannlegen bør ikke være dyrt og Eurodent Bergen satser nå på markedet i Bergen som søker en billig og profesjonell tannklinikk.

- Eurodent Bergen er en del av Eurodent-kjeden som er en moderne tannklinikk-kjede!

- Eurodent er Norges ledende på tannturisme med over 7000 fonøyde kunder siden 2007.

Du kan spare opptil 70% på dine tannlege utgifter!

Prisliste Bergen

Vi tilbyr alltid lave priser, men leverer samtidig tjenester med høy kvalitet og med god kundeservice.

Vi tilbyr også alle former for behandling, fra estetisk tannpleie til mer omfattende behandling som krever oppfølging over lengre tid.

Uansett hva du har behov for, så gjør Eurodent Bergen vårt ytterste for at du skal få en behagelig og trygg opplevelse hos oss.

Vi sørger for tett oppfølging av deg som pasient, og tilpasser behandlingen etter dine ønsker.

Du kan blant annet velge mellom flere ulike smertelindringer dersom du lider av tannlegeskrekk.

Ved å gjennomføre en forundersøkelse hos oss, kan vi i samråd med deg sette opp en behandlingsplan tilrettelagt for deg.

Du vil da få en full oversikt over hva som skal gjøres, og hva dette vil koste deg.

Dette vil gi deg en ekstra trygghet både med tanke på fremtidig behandling, og ingen uforutsette utgifter.

Er du student eller pensjonist så har vi gode tilbud.

Eurodent

Vår klinikk er en del av lavpriskjeden Eurodent, som har avdelinger i Oslo, Alta og Budapest.

Eurodent ble etablert i 2007, og har siden oppstart behandlet over 7000 fornøyde norske kunder, noe som gjør oss til Norges ledende lavprisklinikk!

For personer som har behov for omfattende tannbehandling, anbefaler Eurodent Bergen bruk av vår klinikk i Budapest.

Det vil spare deg for store behandlingsutgifter, samtidig som du får en minnerik tur og ferie i Budapest.

Ved klinikken vil du møte erfarne tannleger og topp moderne fasiliteter, med samme høye standard som man er vant med i Norge.

På grunn av de høye kostnadene i Norge, har tannturisme blitt veldig populært i Norge.

Eurodent har mange års erfaring med tannturisme, og vi hjelper deg gjerne med alle forhold rundt en slik reise – alt for å gi deg en behagelig opplevelse.

Vi hjelper deg med å finne overnatting i Budapest, vi har etablerte avtaler med hoteller med sentral beliggenhet og i nærheten av klinikken.

I tillegg tilbyr Eurodent Bergen gratis transport til og fra flyplassen, slik at hele reisen blir så enkel som mulig for deg.

Ved å benytte deg av Eurodent-kjeden, er du sikret en ekstra trygghet ettersom de har egne avdelinger her i Norge som gir deg den oppfølgingen du trenger.

Hovedbehandlingen gjennomføres i Ungarn, mens forbehandling og etterundersøkelser blir gjort i Oslo. Bedre garanti skal du lete lenge etter!

Ta kontakt med oss Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål til våre tjenester, eller ønsker å bestille time. En god tannhelse er viktig for alle, og det kan være en smart investering å undersøke tannstatus hos oss.

Du kan spare mye penger på å få sjekket tennene dine, for å forebygge eventuell råtedannelse i tennene.

Vårt dyktige og erfarne personell vil ta i mot deg på en profesjonell måte, og sørge for at du får et behagelig besøk i trygge omgivelser. Tannlege Bergen yter akutt hjelp og har kapasitet til å ta i mot nye pasienter.

Kan man få pengestøtte fra staten til tannbehandling?

For det første dekker staten kun deler av regningen ved behandling hos tannlege. I forskrift om stønad til dekning av utgifter til undersøkelse og behandling beskrives de rettighetene som tilfaller deg som norsk statsborger.

Her finner du de takstene som gjelder og hvilke behandlinger det gis stønad til etter folketrygdlovens § 5–6.

Likevel er det slik at behovet for framtidige besøk vil være mindre dersom man undergår en grundig og kvalitetssikret behandling. Med andre ord så Tannlege Bergenl man på denne måten kunne spare penger i det lange løp.

Som nevnt tidligere, er det slik at staten under visse forutsetninger kan dekke deler av regningen. Spør tannlegen om hvilke bestemmelser som gjelder og om folketrygden vil kunne dekke deler av utgiftene. Du kan på denne måten spare tusenvis av kroner.

 F. eks vil man etter Folketrygdlovens bestemmelser kunne få dekket 25% prosent av utgiftene ved fjerning av vissdomstenner.

Dette er noe å ha i bakhodet, så det er med andre ord viktig å gjøre et grundig forarbeid dersom man ønsker å spare penger.

Service, pålitelighet og prisnivå er viktige faktorer som spiller inn ved valg av tannlege ettersom prisene i Norge har økt betraktelig over de seneste årene.

Spesielt i storbyer som Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger har prisene gått til værs. Derfor er det for kundene blit enda viktigere å finne billige alternativer for å kunne holde kostnadene nede.

I Norge er det lovpålagt for tannlegen å oppgi et prisanslag dersom han vurderer de totale kostnadene til å overstige 2000 kroner.

Det finnes heller ingen prisrestriksjoner og derfor kan tannlegen ta seg så godt betalt som han ønsker. Dette har igjen ført til enorme differanser i pris blant norske tannleger.

Nettsiden klikk.no gjennomførte i 2009 en prisundersøkelse blant norske tannleger.

Resultatet var oppsiktsvekkende og viser et voldsomt sprik i hva kundene måtte betale.

Share

Comments are closed.