Bestill time i dag!
Ring: 55 61 20 90
Åpningstider: Man-Fre 8:00 til 19:00

Om oss

Eurodent Bergen er en ny tannklinikk i Bergen Sentrum. Vi tilbyr tannbehandling på topp-nivå og til overkommelig pris.

Du finner oss i Strandgaten 6, 2 etasje: over Svaneapoteket, inngangen ligger vis a vis Kløverhuset.

Hos oss finner du de beste prisene i Bergen, og samtidig tilbyr vi deg en mulighet til å spare enda mer penger på tannbehandling ved å reise til Budapest.

Hos oss jobber spesialister med Helfo-autorisasjon:

–    høyt kvalifiserte tannleger

–    implantat-kirurg

–    kjeveortoped

–    tannlege med spesial kompetanse i implantatprotetikk

Oxana Zhigareva

Avdelingsleder

Oxana er ansvarlig for den daglige driften, personalet og kundekontakt i Bergen. Hun hjelper også med råd om tannturisme til Budapest.

 


Dr. Szabolcs Szenyes

Tannlege og kjeveortoped

Szabolcs har jobber fast ved Eurodent Alta siden 2012, og hospitert ved Eurodent Bergen som kjeveortoped  siden april 2014. Han flyttet til Bergen i mai 2015 og nå jobber full tid med sine pasienter, som både kjeveortoped og tannlege. Han har norsk autorisasjon, og er godkjent av Helfo for å jobbe med refusjon, spesielt til barn som trenger tannregulering. 

Sertifisert bruker av Incognito Lingualtechnik (usynlig tannregulering) Sertifisert bruker av Invisalign.


Joanna Kalota

Autorisert tannlege

Joanna er autorisert tannlege med utdannelse fra Polen og flere års erfaring. Hun har jobbet med tannturister i Polen, og har spesialisert seg på protetikk og implantat-protetikk. Hun hjelper pasienter med behov for restaurering av tenner med kroner, bro eller implantater.


 Ligia Molnar

Autorisert tannlege

Ligia er en autorisert tannlege fra Romania. Hun begynte å jobbe hos oss i januar 2017. Hun tar imot pasienter som trenger fyllinger, rotfyllinger og kroner. Hun tar også imot nye pasienter med behov for akutt tannbehandling.


Natasa Barackov

Autorisert tannlege

Natasa er tannlege med utdannelse fra Beograd Universitet i Serbia og lang erfaring innen privat og offentlig tannhelsetjeneste. Hun har jobbet flere år i både privat og offentlig. Natasa er spesielt flink med pasienter som har tannlegeskrekk og TMD problemer. Medlem i NTF.


Ruslana Kolisnyk

Autorisert tannlege

Ruslana er en ny tannlege hos oss, som har fått masse gode tilbakemeldinger. Hun er rask og effektiv, og hjelper gjerne de som ikke ønsker å være altfor lenge hos tannlegen.

Hun er allmenntannlege som jobber med voksne pasienter, og er spesielt flink med endodontisk, protetisk og konserverende tannbehandling. Ønsker du skallfasetter, er hun den riktige behandler hos oss.


Dr. Wit Kolodziej

Spesialist i oral kirurgi

Wit-Bergen-TWit er oral kirurg med lang erfaring og allsidig spesialisering. Han jobber med alle våre Eurodent-avdelinger og er satt pris på av mange fornøyde pasienter. Wit setter inn implantater, trekker visdomstenner, og utfører alle typer oral kirurgi. Medlem i den norske tannlegeforeningen (MNTF), Medlem i den oralkirurgiske foreningen (NFOKOM), HELFO autorisert.


Dr. Zoltan Nyarady

Spesialist i kjevekirurgi og oral medisin

Zoltan har jobbet med Eurodent i mange år. Han er vår fast kirurg ved klinikken i Budapest, men hospiterer både ved Bergen, Oslo og Alta-klinikkene. Han er en erfaren kirurg som tar på seg de vanskeligste casene som involderer tannimplantat-behandling, beinregenerasjon og kjeveortopedisk kirurgi. HELFO autorisert.


Dr. Tor-Eirik Holt

Spesialist i oral kirurgi

Tor-Eirik har begynt å samarbeide med oss i 2018. Har er en flink oral kirurgi som holder sin praksis i Bodø, og kommer til oss ca. en gang i måned for å hjelpe våre pasienter. Han er spesielt flink med de som har tannlegeskrekk. Tor-Eirik utfører alle typer kirurgiske behandlinger: trekking av visdomstenner, innsetting av tannimplantatet, beinregenerasjon. HELFO autorisert. Medlem i den norske tannlegeforeningen (MNTF).


Adrian Matic

Tannlege med spesialisering innen implantatprotetikk

Adrian tar imot pasienter som trenger implantatkroner, implantatbro og proteser med Helfo-refusjon. Hun har godkjenning fra Helfo innen implantatprotetikk. MNTF


Lene Bruland

Autorisert tannpleier

Helfo-autorisert tannpleier og tannlegeassistent. Lene utfører rens av tannstein, Air-Flow og tannbleking. Hun tar også imot akutt-pasienter.


Oda Osland

Autorisert tannpleier

Helfo-autorisert tannpleier og tannlegeassistent. Oda jobber som vikar for Lene, utfører rens av tannstein, Air-Flow og tannbleking. Hun tar også imot akutt-pasienter. Ellers jobber hun fast som tannhelsesekretær med en av våre tannleger.


Tatjana Glebavice  – assistentansvarlig, autorisert tannhelsesekretær

Linda Kovacs, tannhelsesekretær

Anjana Shrestha, tannhelsesekretær

Irina Pushkina, autorisert tannhelsesekretær

Lejla Dzemila, tannhelsesekretær, resepsjonist

IMG_0505

Majken Armelius, tannlegeassistent, resepsjonist


Share