Bestill time i dag!
Ring: 55 61 20 90
Åpningstider: Man-Fre 8:00 til 19:00

Om oss

Eurodent Bergen er en ny tannklinikk i Bergen Sentrum. Vi tilbyr tannbehandling på topp-nivå og til overkommelig pris.

Du finner oss i Strandgaten 6, 2 etasje: over Svaneapoteket, inngangen ligger vis a vis Kløverhuset.

Hos oss finner du de beste prisene i Bergen, og samtidig tilbyr vi deg en mulighet til å spare enda mer penger på tannbehandling ved å reise til Budapest.

Hos oss jobber spesialister med Helfo-autorisasjon:

–    høyt kvalifiserte tannleger

–    implantat-kirurg

–    kjeveortoped

–    tannlege med spesial kompetanse i implantatprotetikk

Oxana Zhigareva

Avdelingsleder

Oxana er ansvarlig for den daglige driften, personalet og kundekontakt i Bergen. Hun hjelper også med råd om tannturisme til Budapest.

 

 

 

 

 


Radovan Lakicevic

Allmennpraktiserende tannlege

Radovan er utdannet tannlege fra Serbia. Han har over 10-års erfaring fra både privat og offentlig sektor i Serbia, og hadde blant annet egen klinikk før han flyttet til Norge. Han tar imot akutt-pasienter og pasienter med stor behandlingsbehov, samt de som ønsker estetisk tannbehandling.


 

 

Dr. Szabolcs Szenyes

Tannlege og kjeveortoped

Szabolcs har jobber fast ved Eurodent Alta siden 2012, og hospitert ved Eurodent Bergen som kjeveortoped  siden april 2014. Han flyttet til Bergen i mai 2015 og nå jobber full tid med sine pasienter, som både kjeveortoped og tannlege. Han har norsk autorisasjon, og er godkjent av Helfo for å jobbe med refusjon, spesielt til barn som trenger tannregulering. 

Sertifisert bruker av Incognito Lingualtechnik (usynlig tannregulering) Sertifisert bruker av Invisalign.


Ligia Molnar

Autorisert tannlege

Ligia er en autorisert tannlege fra Romania. Hun begynte å jobbe hos oss i januar 2017. Hun tar imot pasienter som trenger fyllinger, rotfyllinger og kroner. Hun tar også imot nye pasienter med behov for akutt tannbehandling. 

 

 

 

 


Ana Lakicevic

Akutt-tannlege

Ana er tannlege med utdannelse fra Beograd Universitet i Serbia og lang erfaring innen privat og offentlig tannhelsetjeneste. Hun, sammen med Radovan, drev sin egen klinikk før hun flyttet til Norge. Ana jobber på deltid og tar imot nye pasienter med behov for akutt tannbehandling. 

 

 

 


Cristina Bidmead (i permisjon til september 2017)

Autorisert tannlege

Cristina er tannlege med 10-års erfaring. Hun har siden 2009 jobbet i Norge og har hatt egen praksis. Fra september 2015 har hun blitt en del av vårt team i Bergen.

Hun er allmenntannlege som jobber med voksne pasienter, og er spesielt flink med endodontisk og konserverende tannbehandling. Medlem i den norske tannlegeforeningen (NTF).

 


 

Dr. Wit Kolodziej

Spesialist i oral kirurgi

Wit-Bergen-TWit er oral kirurg med lang erfaring og allsidig spesialisering. Han jobber med alle våre Eurodent-avdelinger og er satt pris på av mange fornøyde pasienter. Wit setter inn implantater, trekker visdomstenner, og utfører alle typer oral kirurgi. Medlem i den norske tannlegeforeningen (MNTF), Medlem i den oralkirurgiske foreningen (NFOKOM), HELFO autorisert.


Dr. Zoltan Nyarady

Spesialist i kjevekirurgi og oral medisin

Zoltan har jobbet med Eurodent i mange år. Han er vår fast kirurg ved klinikken i Budapest, men hospiterer både ved Bergen, Oslo og Alta-klinikkene. Han er en erfaren kirurg som tar på seg de vanskeligste casene som involderer tannimplantat-behandling, beinregenerasjon og kjeveortopedisk kirurgi. HELFO autorisert.


Eszter Hock

Tannlege med spesialisering innen implantatprotetikk

Eszter tar imot pasienter som trenger implantatkroner, implantatbro og proteser med Helfo-refusjon. Hun har godkjenning fra Helfo innen implantatprotetikk. MNTF

 

 

 

 


Nela KNela Kannenberg

Autorisert tannpleier

Helfo-autorisert tannpleier og tannlegeassistent med stor erfaring. Nela utfører rens av tannstein, Air-Flow og tannbleking.

 

 

 


Viktorija Vanaga – assistentansvarlig, autorisert tannhelsesekretær

Tatjana Glebavice  – autorisert tannhelsesekretær

Olga Kozlova – tannlegeassistent, resepsjonist

tannlegeassistent Olga

Lejla Dzemila, tannhelsesekretær

IMG_0505

Marianne Boman, tannlegeassistent, resepsjonist 

 

 

 

 

Share