Bestill time i dag!
Ring: 55 61 20 90
Åpningstider: Man-Fre 8:00 til 19:00

Incognito™

 

Hva er Incognito™ tannregulering? Incognito ™ er en unik kjeveortopedisk behandling med tilpassede braketter plassert på baksiden av tennene der de er helt skjult. Siden de er helt tilpasset for deg, tilbyr Incognito usynlig tannregulering mange behandlingstilbud. Incognito kan behandle nesten ethvert kjeveortopedisk problem, mens Incognito Lite er spesielt designet for å fikse nettopp dine “sosiale 6” – de tennene som er synlig i fronten. Du vet at stort smil kan gjøre en forskjell, ikke bare personlig, men profesjonelt også. Hvis du er klar til å smile med tillit er Incognito ™ usynlig tannregulering for deg.

Incognito™ tannregulering er:

  • Tannregulering skjult bak tennene 
  • 100 prosent tilpasset for deg 
  • Komfortabel 
  • Effektiv i å fikse ethvert smil 
  • I løpet av hele behandlingen skal folk se deg, ikke en munn full av plast eller metall.

3M_Unitek_Adults_SolutionsForBraces_Keyvisual3-Incognito Usynlig fra utsiden Å være knyttet til baksiden av tennene, er det Incognito ™ systemet ideelt for alle de som ikke ønsker å gi slipp på estetikk for profesjonelle eller private årsaker.

Skreddersydd for deg Like unik som tennene: Incognito ™ tannregulering er individuelt laget for tennene dine ved hjelp av den nyeste teknologien, for å sikre en perfekt passform fra starten.

Behagelig å ha Incognito ™ sin skreddersydde og ekstremt flate design sikrer en høy grad av komfort og rask tilpasning til tale. Nesten utrolig at du har tannregulering på!

Like effektiv som andre typer Incognito ™ fungere like effektivt og raskt som synlige tannregulering.

Ideelt for allergikere Incognito ™ tannregulering består av en legering inneholdende høy-gull. Så de utgjør en meningsfylt alternativ til andre typer tannregulering-systemer, spesielt for folk som er allergiske mot nikkel.

Pris på Incognito i Bergen

Pris per kjeve – 30 000 NOK

*Ekstra kostnader: Panoramarøntgen – 560 NOK, Ceph-røntgen – 650 NOK, modeller – 1200 NOK, pasientbilder – 25 NOK per stk.

Eksempler på tannregulering med Incognito.

Justering av overbitt.

Justering av plassmangel.

Justering med ekstraksjoner.

Justering av saksebitt.

Share